Cute Pink Flying Butterfly

Saturday, 1 March 2014

Blog Yang Lama Tak Update :(

Assalamualaikum :)
apa khabar ? sihat ke ? 
tirah dah lama sangat tak update blog buruk ni,
dah semakin buruk nampaknya,. ahaha
tahun baru ni ingat nak pasang niat jadi muslimah yang lebih 
baik dari tahun lepas.haha,
sebernanya tirah dah takberapa ingat sangat 
pasal nak edit2 dalam blog ni. haha ,
dah lama tinggalkan blog la katakan..
tu yang buruk semacam jee..
sekarang ni tirah buat part time kerja kedai buku.
huhu~ cari duit nak buat lesenn.
okeylah, stop aku nak merapu dalam blog buruk ni.
 hahah ~ ada masa tirah tulis lagi,, Bye2,
Keep smile:)



No comments:

Post a Comment