Cute Pink Flying Butterfly

Friday, 11 January 2013

SPM ? Azam Baru ...

ASSALAMUALAIMUM~
Apa khabar semua ? sihat ke ?
fuuhhh!! lama gile tirah tak buka ini blog..
dah buruk mehh~
Haaa...
Tahun ni tahun paling important 
bagi tirah sebabbb.....
tirah calon SPM(SIJILPELAJARANMALAYSIA)
haha..
rasa tak percaya tirah dah form 5...
tak sangka dah jadi senior kt sekolah..
haha...nak buli budak2 form 1..
mesti besttt...
So.... 
tahun ni azam baru tirah nak 
straight A in SPM, lepas tu nak
jadi anak yang rajin ,
patuh pada perintah Allah,rajin buat solat sunat  
and bnyak laa lagii...
tirah dengan bestfriend tirah 
pun kena berusaha lebih keras untuk berjaya...
kami berjanji susah senang bersama-sama...
kami bestfriend forever,
kami tak kan terpisah...
hahahahh~..
tirah harap sangat korang semua doakan 
yang terbaik untuk tirah..
okey la... tirah dah tak tau nak tulis apa..
makin mengarut tirah tulis ni...
harap korang okey dengan penulisan tirah ni..
segala salah silap or bahasa tirah yang kasar ,
 harap korang maafkan tirahh..
BYE :*


p/s : setiap manusia akan berusaha utuk mencapai kejayaan masing-masing, dengan niat kerana Allah..:)

1 comment:

  1. done follow sini no. 12
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete